| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sunday, November 29, 2015

Muffin Blueberry dan Bingka Pandan Izyani Mistar

Hi! Lama aku buat blog ni tapi sampai sekarang aku tak sempat nak tulis apa. Makin lama aku tunggu makin lama la aku tak akan mula menulis. Maka aku gagahkan untuk menulis sesuatu. 

Sebenarnya aku sedang kelaparan ni. Cadangnya nak tengok Gegar Vaganza kejap lagi sebab ada beberapa artis favorite aku dalam pertandingan tersebut iaitu Siti Nordiana, Nassir Wahab, Haiza, dan beberapa orang lagi. Sementara tu aku layan wechat and whatsapp dulu.

Sesambil menanti respond kawan baik aku Mohamad Ikhwan Mr Planet Malaysia 2016 tu bagi jawapan untuk temankan aku, maka aku layan la Whatsapp group sekolah lama aku.

Wow.. Kawan aku yang cukup berbakat dalam seni lukis (Izyani Mistar) ni rupanya berbakat dalam bidang masakan. Yang tak tahan beliau telah buat kuih yang aku suka. Favorite aku tu. Alahai kau buat aku terliuar dan makin lapar.

Ok. Tak nak cakap banyak aku share la gambar kuih beliau share di Whatsapp sebentar tadi. Enjoy.

Bingka Pandan

Muffin Blueberry

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search